Dansk

Falsterhus – et alternativt ferie- og seminarhus

Bygning af den danske selvejende institution Falsterhus

Falsterhus et alternativt ferie- og seminarhus

Falsterhus ligger I udkanten af Bregninge på Falster, omgivet af marker og tæt ved kysten. Den ca, 100 år gamle, forhenværende landsbyskole er beliggende I en lettere forvildet men skøn have med en stor grasplane, blomster og træer. Med dets rummelige seminar- og opholdsrum samt flere mindre værelser og sovesale, kan stedet huse ca. 30 personer, ikke kun til projektarbejde og seminarer, men også til ferieophold eller bare til at hygge sig i.

Tilmelding

Der er to muligheder for at reservere lokaler/værelser på Falsterhus: via internettet eller som postomdelt brev.

Postomdelt reservation

Udprint reservationsformularen her (pdf), udfyld den og send den til:

» Helge Marquardt, Lambrechtsweg 2, D-22309 Hamburg

Online-Reservation

Download formularen, udfyld den og send den per e-mail.

Her kan man vælge, om det skal være en bindende reservation eller blot en forespørgsel. Er der er plads nok i det tidsrum, som bliver angivet, sender vi en bekræftelse med posten til jer.
Hvis betalingen så bliver foretaget i tide, er kontrakten lavet og reservationen er bindende (se betingelserne).

anmeldung[@]falsterhus.org

 
 

Vigtigt

Huset beroer på princippet om selvforvaltning, dvs. der findes ingen kok, ingen pedel, ingen gartner og heller ingen rengøringspersonale.

Disse opgaver skal derfor organiseres. Det betyder konkret, at der selvfølgelig skal gøres rent, men det kan også blive aktuelt, at der fx. skal hugges brænde eller hentes gasflasker, at græsplænen skal slås, glas skal køres til glascontaineren, eller at lyspærer skal skiftes ud.

Der eksisterer et RØDT RINGBIND som I vil kunne finde al nødvendig information i: tips og gode råd angående opholdet, vigtige adresser og information omkring huset, haven og omgivelserne.

Efter aftale med alle øvrige gæster og deres individuelle behov, bedes huset behandles skånsomt under opholdet. Eventuelle beskadigelser på service, indretning og ejendom bedes I, så vidt muligt, reparere eller erstatte med det samme; evt. kan skader også betales over slutafregningen. I tilfælde af større problemer, kan I finde navnene på relevante, ansvarlige personer i det røde ringbind.